Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varje dag

Jag är rädd att jag kommer sluta känna.
Att pirret i magen försvinner, att tankeverksamheten kommer tillbaka när du går förbi.
Just nu när jag ser dig så kan jag inte fokusera på någonting. Alls.
Det är det jag lever på.

Jag lever på att hoppas att få din blick, på att kunna tänka på vad som (aldrig) skulle kunna hända.

Jag vill att du ska se mig. Tänka.




Övriga genrer av bakgator
Läst 183 gånger
Publicerad 2009-04-21 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bakgator
bakgator