Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftersom jag har svårt att skriva korta texter så tvingade jag mig själv att publicera en jättekort för en gångs skull. Jaha, så nu vet du det, intressant va?




Glasklart På spåret

So you think you can dance
Lets dance, fill the floor and Sing a long
Be a Singing bee, be a Popstar, be a Hitmaker
‘Hey baberiba, Doobidoo, La Dolce Vita’

Ja Så ska det låta
Nu är jag Glasklart På spåret!




Fri vers av Lennart Bång
Läst 617 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-04-22 17:09



Bookmark and Share


  ia VIP
det är en kosnt i sig att skriva kort, likväl som skriva långt och göra det kort.
Allt har en innebörd.
Även kort gör du det lysande
2009-09-28

  Sturesdotter
Bra o rolig förstås!
2009-04-24

  en blomma för dagen
haha, ja det här var riktigt kul!
2009-04-23

  Staffan Welroos VIP
hehe, kul! kort och koncis...
2009-04-22

  Sanningsägaren VIP
Haha, ja intressant som fan :)
Själv så måste jag träna på att skriva
längre saker!
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Bång
Lennart Bång