Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårvind

En vårvind om hösten, hur kommer det sig?
Den sprider glädje och värme till löven runt omkring.
Hon sveper fram och tillbaks, snurrar runt och virvlar till,
för att sedan dra sig lite tillbaka och sen bli sprallig igen.
Visst är hon förvirrad? Som splittrad i två, men utan förmågan att riktigt förmå.
Detta är kanske inte så konstigt ändå, hon är ju trots allt en vårvind fast i höstens berså.
Kanske kan hon finna en öppning mellan kvistar och blad, sedan ta sig hem till vår-tidens rätta Jag.




Fri vers av Burre
Läst 482 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-04-22 20:56



Bookmark and Share


  Baystream
"Detta är kanske inte så konstigt ändå, hon är ju trots allt en vårvind fast i höstens berså.
Kanske kan hon finna en öppning mellan kvistar och blad, sedan ta sig hem till vår-tidens rätta Jag"

klockrent.
2009-07-13

  Sturesdotter
Rar och berusande!
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Burre