Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän...


Jag följer dig

mot din

lyckliga gårdag.


Tar din hand

med min

önskan.



Jag följer dig.




Fri vers av Spir@
Läst 238 gånger
Publicerad 2009-04-22 23:30



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"Tar din hand

med min

önskan.



Jag följer dig."
Vackert skrivet!
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@