Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fy fan vilket liv vi lever!


De finns dom som bidragsfuskar

och ingen är där och luskar

Nä, vissa kommer undan med allt

Medans jag får leva på vatten och palt

Fy fan, vilket liv vi lever!

Ni gnäller över att ni är panka

jag har inte mat och media kallar sådana som mig för "slanka"

Ni sitter hemma och vägra söka arbete

jag sliter så in i helvete

Fy fan, vilket liv vi lever!

Skulle JAG nu försöka fuska med skatten

då är dom snabba som katten

Höjer fingret och säger fy på dig

in i finkan med dig din lilla bedragartjej

Fy fan, vilket liv vi lever




Fri vers av Spir@
Läst 193 gånger
Publicerad 2009-04-22 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@