Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hittade den här ramsan när jag röjde bland gammalt elevmaterial, och jag minns så väl vem som skrev den . . .hon gick då i årskurs 6


Är det bara en myt

 

tjejer kan ju aldrig vara mer än två

det sägs att de blir elaka då

mot den tredje som får utanför stå

kan det vara så

redan när tjejer är små

hur går det sedan då

när de vuxen ålder nå

och flickor själva få

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2009-04-23 06:38



Bookmark and Share


  Hans Christian
Jag som pojke/man har nog uppfattat, det lite så.
2009-04-23

  Sturesdotter
Ja...då får de hålla sig till en...problemet är om det föds fler än en dotter...tål att tänkas på!
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP