Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommar

kysste dina händer, såg att alla gärningar lagt sig att vila i sommarbrisen vilken blåser mot min kind,


vi älskade länge den natten, du såg mina drömmar besannas,


kärleken var äkta, dtt hjärta förbluffades av kyssarna - värmen,

du somnade i min kärlek för att aldrig ana....




Fri vers av peter markurth
Läst 208 gånger
Publicerad 2009-04-23 09:30



Bookmark and Share


  JessicaB
Nyfiken på hur sommaren sluta........
2009-04-23

  Suzy med punkterna
Frågande slut som väcker nyfikenhet
2009-04-23

  Junitvillingen
Så vackert, så sinnligt...men... ana vad?
2009-04-23

  *Boppisgodis*
Gud så fint... de två första raderna är ju underbara....ljuvligt diktat verkligen
2009-04-23

  glasbiten
aldrig ana vadå? vill jag utropa...
2009-04-23

  Sturesdotter
Hemlighetsfullt slut på vackra rader
2009-04-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Sommar skön
som en äsklings bön
som gjorde kärleks-
ängen grön... Så skön...
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth