Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tilllägnat sökaren i oss alla....

att hitta ut..och hitta fram.




På upptäcksfärd

 

I dig vilar en sorts sanning

som jag länge kanske anat

men ännu inte sett

 

Livet  är en salig blandning

på is har man åkt kana

och ibland blivit vilseledd

 

Men den som hittat fram

och funnit sig själv till slut

kan till sist stå där helt utan skam

för inget mer blir nånsin som förut

 




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-23 10:56



Bookmark and Share


  peter markurth
intressant
2009-04-25

  Junitvillingen
Man har kommit enormt långt på livets väg när man hittat sig själv - det är först då man kan börja leva fullt ut. En mycket talade & viktig text som tål att läsas många, många gånger. Fint skriven.
2009-04-25

  Ullagulla
blev helt hänförd av denna texten...gillas sannerligen skarpt...jag önskar jag kunde spara den..=)
2009-04-24

  Epione VIP
Jag förstår inte riktigt den mittersta strofen, vad står den för?
Förståratt den handlar om insikter och att man står en dag kanske och säger..wow är det så här livet bör vara.
Känns som en frihetsdikt.
I dig vilar en sorts sanning, det gör texten spännande.
Vad för sanning?
Jag fortsätter och går på upptäcksfärd bland både stenar och juveler.
:)
2009-04-24

    ej medlem längre
Bra beskrivning av hur det känns... att nå fram till ett delmål... att hitta sig själv .. i det livslånga sökandet.
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~