Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?




Gömmer mig bakom någon annan
visar upp en sida av dig

Tar dina ord
lägger i min mun

Gömmer mig bakom fasaden
dina ord

Hjärtat slår i takt
med gatusoparens kvast

Kaoset i ditt inre
blir min självömkan

Ångesten står i
högan sky

Piskan viskar över
din rygg

Men såren får
jag

Blöder som havet

Varför?

Jag gömde mig bakom någon
annan




Fri vers av Spir@
Läst 241 gånger
Publicerad 2009-04-23 12:47



Bookmark and Share


  blaite
MMMMMh bra..du får såren..ja hajar
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@