Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänkandet fullbordar varats relation till mäniskans väsen/Heidegger... språket är varats hus i denna boning bor mäniskan, de tänkande och de dikande är denna bonings väktare/Heidegger (BLANDA EJ IHOP DIKTARJAGET MED FÖRFATTAREN)


Humanismen är skitsnack! KÖR DEN I REPRIS TILL CALIN OCH LORDEN!!!


Han skiter i livet, spottade på en stjärna, renare än tiden, gnistrade - en vacker själ, ett stort ögomblick - drog upp lösningen, tre meter, stas, i med värmen för satan, hur kan ni uthärda stanken utan min värme? jag hatar - att känna - helvetet vet, min belägenhet är konstnären med de gyllene pistolerna blixtrande i natten i en bortkastad ungdom - du älskade mig för satan och jag kastade dig i soporna för att få skjuta i mig piss i natten - kylig jävlar ensam värme, tre krig för din skull - och du ser sanningen?


först nu vet vi alla hur ni ser ut, ni överlever ej - jag har sett er skugga, fjäska inte, det är oanständigt att tigga, kom, gör det ni ska, om ni kan, vågar möta mörkret, den rena ondskan - i mitt hjärta, ty mörda klarar jag väldigt snabbt,

skrik ej i mitt öra, jag vill ej höra - det jag vill veta tar jag själv reda på - i skuggan utav poesin - påtänd i natten väljer jag kärleken,

jag måste ha det rena, ty min själ är jäkligt neddrogad och skitig.....




Fri vers av peter markurth
Läst 280 gånger
Publicerad 2009-04-23 16:47



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson VIP
Blow my mind away, really did...

Peter suverän, allt satt som bultar och skruvar på den ultimata maskinen...
2009-04-24

    ej medlem längre
Dina texter är en guldgruva-för snattare som jag,får inspiration av denna!
2009-04-23

    Calin
Ditt eget språk, ditt sätt att säga det ditt jävlar är bara så du.Tack.
2009-04-23

  Christer Eriksson
hade inte ingressen med diktarjaget vs författare skrivits, hade jag kanske läst texten noggrant, varför denna rädsla för vad som är vad, dessa förklaringar. är det någon som tror att astrid lindgren hade en propeller på ryggen.
2009-04-23

  Suzy med punkterna
Riktigt snyggt och tomt på kommentarer;=)
Konstigt?
2009-04-23

  Mr Lindemann VIP
Antingen kommer denna texten att förbigås med tystnad

eller så kommer det bli rabalder

satsar på det förstnämnda
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth