Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din glans är ögats

tomhet
du har skapat den rymd du behövde
där varje ord av kärlek dansar fritt

de kommer inte ofta, alltid nakna
alltid födda i vånda
hastigt mottagna av fumliga händer

tystnaden jag saknat ryms
allt är sorgligt omkring mig och hos dig
är livet också skört

alla dina tankar
jag har rört vid dem, de spröda pärlorna
du bär dem inte som smycke
din glans är ögats

jag längtar dit




Fri vers av Marta
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-23 17:25



Bookmark and Share


  Joakim P Udd
jättefin och jag gråter lite när jag ser den
2009-04-27

  blaite
Undrar vart du längtar mmm..fin fint skrivet..Blaite
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta