Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett par knarrande skor

 

det omisskännliga ljudet . . .

jag stannar och där kommer han

nu kan man ställa klockan

 

i tjugotvå år har han

synts vid samma tid

kört exakt samma sträcka

 

och låter som ett par

knarriga skor

ljuvliga pålitliga ständigt återkommande

morkulla




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 347 gånger
Publicerad 2009-04-23 22:03



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
;=) Fint
2009-04-23

  Sturesdotter
Rutinskor är inte att förakta förstår jag! Mysigt!
2009-04-23

  genni VIP
knarriga skor, gillas :)
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP