Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är konstig



måste man verkligen vara lycklig?
... det tar emot att ens försöka

tänk om jag vill vara en sur och grinig liten jävel
för evigt insjunken i en permanent depression
med ögonen badande i mörker och sinnet, i ensamhet

jag orkar inte spela med i spelet längre
... undrar om jag någonsin verkligen försökt

solen får mig att vilja stänga in mig själv i en garderob
värme skapar bara obehag

jag vill ha grå himmel
mörka moln
kyla och regn
det är då jag vill njuta
lägga mig ner i det kalla, våta gräset
och känna regndropparna smattra mot min panna
och de tisslande, kravlande insekterna under mig

det känns som om jag skulle kunna sjunka ner
genom gräs och jord och sten
eller asfalt och berg... betong och cement

vad spelar det för roll om jag ser liv som du ser död
och döden som du ser en soluppgång

vad spelar det för roll

verklighet är tortyr... vartenda litet andetag...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 259 gånger
Publicerad 2009-04-24 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen