Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om gräs, hopp och återfödelse


Av liv

som om gräset
börjat leva
doftar mot mig
ler mot mig
tillåter mig att springa med lätta steg

välkommnar mig
till en ny värld
av liv

Vill ta i det
känna gräsets gröna motsträvighet mellan mina fingrar
efter så lång tid
lägga mig i det och dra in
doften
doften som fått liv




Fri vers av Karin E
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-24 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E