Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De e som de e..nu me de   galet galet...


Som den som älskar

 

Älskar allt som är du

för din skull

är jag här

bara för dig

stiger jag in

i din värme

och ingen annans,

där glömmer jag mig

där göms jag i dig

finns jag i dig

 

 

 

 




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-24 19:28



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
en värme sprids och formen
är som ett glas champagne
fint med färgskiftningar,
som att viska
2009-07-29

  Ullagulla
härlig dikt....så där det ska kännas när man är sjukt kär....
2009-04-24

  Junitvillingen
Hur skön dikt som helst...sensuell och nära. * gillar skarpt *
2009-04-24

  Epione VIP
Vacker uppställning på din dikt, som en pedistal.
Kärlek uti alla vener..ryser av välbehag.
Lite erotiskt skön
Mjuka toner...som en sen Pink Floyd låt.
Love it..
2009-04-24
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~