Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven på redig ljungby dialekt... *ler*


Utan titel

Du titta på mig o skratta

jag förstod, jag trilla dit, jag fatta

Hur jäkla förnedrad jag blitt

Hur gick de till, oh shit


Så liten o naiv

så utan liv


Paniken söker upp mig igen

ångesten lurar mig o vill bli bästa vän

Tårar som vilar i ögonvrån

Ensamheten som vilar inifrån



Vänder o går

varför visa mina öppna sår

Varför ge dig en vinst

när jag är som minst


Ska jag aldrig få ro i kropp o själ

ska jag aldrig få må väl

Nätterna jagar mig in i mardrömmar

drar o rycker i mina redan slitna sömmar


Rädslans grepp är starkt

längesedan jag stod på stadig mark...




Fri vers av Spir@
Läst 239 gånger
Publicerad 2009-04-24 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@