Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland får man underordna sig och inse att det blir som det kan och inte alltid som man själv önskar


Det blir som det kan

 

det fanns en tid

då planeringens agenda

fungerade då förutsättningar

fanns för genomförda planer

 

det kom också en tid

då allting brast då det

enda tänkbara var

det omedelbara nuet

 

det finns en tid

där framtidstro och tanke

formas agendan ligger synlig

men inget kan forceras

 

det blir som det blir för att

kroppens krämpor styr

och jag har beslutat att

det får vara gott nog

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-25 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP