Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glasformade tårar




lockelsen i dina händer

tvingade bort mig



nu finns inga förvillade tankar

känslor på snedd

fel



nu vet jag om

närvaron av

kärleken mitt hjärta kväver sig självt med











men från det att orden








lämnat mina läppar










har du vänt dig bort










och lämnat











mig


















ensam
















Fri vers av m.ricknell
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-25 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

m.ricknell
m.ricknell