Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtat




Du bad du önskade du längtade trånande

till vilken nytta

Det är ditt nu



jag önskade mig aldrig
önska något igen




försent




om det ändå kunde lyssna

sluta fungera



Aldrig mera jävlas





om du ändå kunde se

något mer i mig



Än det som är trasigt





vill ta hoppet jag inte tycks bli av med
och hänga det













tillsammans med mitt hjärta

















nu önskar jag mig aldrig
önska något någonsin igen











Fri vers av m.ricknell
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-25 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

m.ricknell
m.ricknell