Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ganska lätt är det....att ge näring åt hatet

Ganska snäll är den här ulven...men jag har sett vreden otyglad en gång. aldrig mer....

 

 




varulven..

 

Snälla snälla!!!!

släpp mig in...

för jag bits inte

 

kanske något luden är jag

tänderna är ganska vassa

men munnen är stängd

klorna är slipade men indragna

lugn å snäll...de e jag.

 

bara farlig om natten

då jag ylande 

sliter mina byten i stycken

blodtörstig och galen

 

vreden blev väckt från den dagen

jag blev förnedrad..

sen dess har jag hämnats alla

oförätter genom flera släktled

dom har fått betala...

ganska dyrt

 

 

 

 




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-27 14:35



Bookmark and Share


  Epione VIP
Jag tänker på den svarta pedagogiken.
Att vi ärver onda beteenden och förmedlar det vidare utan att vi tänker på det.
I flera led har vi gjort detsamma mot våra barn..
Känner en förändring komma i denna dikt..insikter om att detta ska jag förändra själv..
Så tänkte jag..
Bra
2009-04-27

  Junitvillingen
Känns som om det vore alltför riskabelt att öppna dörren för den varulven...vill verkligen inte bli sliten i stycken. Stark, otäck text som för många skildrar en sann verklighet...tyvärr.
2009-04-27

    ej medlem längre
Hmm.. vågar man släppa in denne varulv.. Verkar vara riskabelt.
2009-04-27
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~