Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa

Jag duger aldrig riktigt till
Och det finns ingenting ni kan säga för att ändra det

För hans åsikt står alltid högst
Hans ord är alltid starkast
Hans ord gör alltid mest ont
Hans ord krossar mitt hjärta
Skadar min själ
Dödar mitt självförtroende

Men
De drar ner mig på jorden
Får mig att försöka prestera bättre
Och ha högre mål i livet

Han vet vad han håller på med
Det är bara jag som inte har någon koll




Fri vers av gjoon
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-27 00:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Om hans ord krossar hjärtat, då har han noll koll själv!
2009-05-03

  Carola Bouvin
Du har nog mer koll än många av oss, vi kan bara göra så gott vi kan.
//Carola
2009-04-27
  > Nästa text
< Föregående

gjoon
gjoon