Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt fel

Hans händer är
överallt
jag försöker att springa
men hela världen snurrar när jag ser mig omkring

hon skriker och anklagar
plötsligt är det jag som är den skyldige

ja..
det är väl mitt fel
han är arton år äldre än sexton åriga jag
och tar ett fast grepp om min midja
och kysser min mun
ja
det är nog mitt fel.

jag säger att jag kan ta ansvar för migsjälv
men för helvete
kan någon ta alkoholen från min hand?
jag mår inte bra

allt snurrar
när han smeker min bröstkorg
och hjärtat därinne
säger ifrån
men inte så det hörs

jag kommer ifrån
gömmer mig
men hans händer
känns fortfarande
på min kropp




Fri vers av gjoon
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-03 14:35



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att glömma bort sig en smula då ett övergrepp blir sann
ett hot blir till en våldsam smekning

ett slag blir inträmgandet i
och sedan viskar ett skrikande barn ut sin sorg då kroppen skändas i hormonstinna tag
2009-05-03

    ej medlem längre
Den här texten berörde mig!
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

gjoon
gjoon