Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack.


Att stå i tacksamhetsskuld...
är inte detsamma som att
ständigt behöva huka och kråma
och vältra sig i underdånighet.


Att känna sig stå i "tack" till någon
är istället något helt underbart!
Tänk, att någon ville göra "detta" för mig!
Tänk, att någon tycker så mycket om mig!

Var glad och stolt för den hjälp du får.
Ge tillbaka om det behövs och du kan.

Så den personen som är "utgivande" utan
att villkora sina "gåvor", av vad slag det vara
må, bör besinna detta!

Ge om du av hjärtat vill och kan men ge
av kärlek utan att kräva tillbaka.

Det är en lika stor konst att "ge"
som att "ta emot".




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-27 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP