Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

okej

Sargade skal av frihet,


ögon badande i drömmar,


krampen i mitt sinne,


stulen kärlek


vidrör

tankar, ruttnar,


faller genom


sanningen,

för en

själ

till

evig

vila,

ditt hjärta förnärmar mina sinnen,


tyngre än döden,



släckte

våra

liv




Fri vers av peter markurth
Läst 214 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-04-27 19:25



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
en fin skildring
om det inre livet

så som jag tolkar det
så gillade jag det.

fint skrivet.
2009-04-29

  Sturesdotter
Tunga ord, tunga rader, svarta - men med undertoner i
2009-04-27
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth