Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan titel

Bedövade















snurrar




ni







Fri vers av peter markurth
Läst 222 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-04-27 21:06



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Kändes så även fysiskt efter skrollande av texten
Och så är det, vi är rätt bedövade idag av mycket vi ser och INTE vill se.
2009-04-27
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth