Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårarna har torkat... men jag gråter





jag dödade idag














jag skördade det jag sått och behöll det för mig själv


















jag kvävde honom




han finner inga fler ord




















jag dödade idag


stängde mina portar




tog tillbaka hjärtat, sargat




















idag gav jag upp


















Fri vers av m.ricknell
Läst 138 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-27 22:24



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Starkt,

Jag tror att den även skulle uppskattas med mindre mellanrum mellan raderna, för dramatik saknar den inte.

den berörde mig.
2009-04-30
  > Nästa text
< Föregående

m.ricknell
m.ricknell