Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är Rätt Okej

 

Du vet mycket väl att jag hatar svennar och att jag hatar invandrare. Att jag hatar vänsterpartister och att jag hatar moderater. Att jag hatar svarta och jag hatar vita. Vi två älskar människor, det förstod vi redan från första ögonkastet...

Fast jag kan inte hjälpa att jag ibland undrar var du står, är det på samma jordplätt som jag? Mellan filosofier och uråldriga visdomar, ovan dogmer och doktriner -bredvid all fakta och empirism...kan jag ibland se dina tankar sväva fritt. Fast jag tänker att kanske är det trots allt mina illusioner som skuggat skyn blå och solig även idag?

Jag kan verkligen inte hjälpa att jag ibland undrar varifrån du fick dina värderingar, om de är dina eller deras?

.

Men du är rätt okej jämfört med de flesta.



 

 

 

 




Övriga genrer av Seasons VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-28 18:23



Bookmark and Share


  Roula O
härlig och små rolig text...
2009-04-28

    ej medlem längre
Hade jag fått en dylik kommentar av någon-så måste jag erkänna mig genomskådad, nu var det icke så ,men texten är god att suga på-ändå!
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP