Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

Här slutar allt
Här börjar allt

en väg ner
mot
havet

dimman
lättade

stranden
insvept
i tystnad.

i natt
såg du stjärnorna
falla mot
havsytan




Fri vers av Laertes
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-28 22:56



Bookmark and Share


    sunnanvind
i natt
såg du stjärnorna
falla mot
havsytan


Vilken vacker bild! Som slutet på något, början till något nytt!
Känns förväntan i den! Applåd!
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Laertes
Laertes