Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han är jag jag är hon hon är han som är han som är först som är en annan




flickan går på plåt som böjer sig och smäller
allt det tomma är en plåt i något svart
det svarta det är allt



flickan tittar ner
och inser
att hon är pojke
könet släpar
på plåten
och blir sotig
sotigt svart sotigt sot
som svart, mörker



det täta trycker
vakuum i alla hål
täpper till
inget höra se tala vara mera



flickan som är pojke är nu
könslös
bara en.. den



den drar med fingrar över det släta
så släta
den släta huden helt platt
den är len, lenast
lenare än det mörka



det smäller än mer
när den blir tyngdlös
som en fallen fjäder
av en änglavinge



ingen förmåga att tänka
inte vara
aldrig mera bara vara



ett fullbordat syfte
av den lenaste i det lena
i den tomma tommaste önskan






















Fri vers av m.ricknell
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-29 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

m.ricknell
m.ricknell