Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under ribban för existens




mitt helvete

kommer vara smärtan

från alla de gånger

mitt hjärta brustit






...om o om igen






i en likens symfoni



















Fri vers av m.ricknell
Läst 169 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-29 18:06



Bookmark and Share


  Seasons VIP
Starkt..
2009-04-30

  Gisela Nordell
det är mycket sorgligt
och smärtsamt
men sanningen är att
större kärlek
får hjärtat att helas
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

m.ricknell
m.ricknell