Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Limoncello är en citronlikör.


Drömskt

 

Limoncello i glas,

medelhavstemp

på balkong...

 

och du har min längtan.

 

 

 

 

Italien!




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-29 19:44



Bookmark and Share


    Lindizz
Wow, vilken känsla, vilken längtan...Ord som skapar färg.
2009-04-29

  Cris
Ah.. vilken smakfull text. !
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP