Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad tänker du på när din kropp är trött men ditt sinne är vaket?


Mitt sinne är vaket men min kropp sover

Mitt sinne är vaket men min kropp sover


En stund av kreativitet
så lätt att förbise
så lätt att förkasta

Gamla vanor sitter i
Vem tror du att du är?

Ingen
någon
Jag!
Vem är du?
Vem tror du att du är?

En stund av kreativitet
forma tanken
tolka orden
fatta pennan
Skriv

Töm dig på krafter
fyll på med mer

Mitt sinne är raslöst men min kropp sover

Jag skapar men bara för mig
Ser du vad jag ser
Vi har inte samma ögon
kan vi dela det vi upplever
eller är allt förgånget?

en rastlös tanke på flykt
försök inte fånga den
låt den fly så kommer den åter
En stund av kreativitet
så lätt att förbise
Ge dig själv rätten att yttra dig

Mitt sinne är rastlöst men min kropp sover




Fri vers av DefusedMadness
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-29 21:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det gäller att ta vara på de stunder som glimmar till och få dem på pränt.
Ögonblickets ingivelse kan resultera i stortartade verk.
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

DefusedMadness
DefusedMadness