Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett smycke kan vara så mycket


Konst eller bara dumdristighet!?

Du ristar mitt skinn i timmar, långt från smekningar och ömma ord

Jag betalar dig för den plåga du skänker, i blod och kalla tårar

Minnet stannar hos mig för evigt, bleknar blott med tidens ändlösa varv

Mönster, färger, betydelser, förevigt på pränt, din närhet är kvar

Mitt tanke tolkad av dig, din kreation, mitt smycke




Fri vers av DefusedMadness
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-29 21:55



Bookmark and Share


    vilgot hellros
konst..och en jävligt bra skriven text.spännande.
2009-08-14
  > Nästa text
< Föregående

DefusedMadness
DefusedMadness