Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om läkedom...

endast ögonblick räknas, när vi lever i nuet.




Medicinmannen...

 

 

Ökande vindar

kanske ökenvindar

av värme så behagligt smekande

lenar och lindrar, smärta som en gång förvållats

sår som läks inför mina ögon.....magi

hur och varför sker detta nu!

Relevansen i detta kastas bort

för det enda som räknas

är här och nu

 

 




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 253 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-04-30 08:12



Bookmark and Share


  Epione VIP
ja vad härligt
samla på massa små härliga ögonblick i nuet
morgondagen kommer ju ändå
bjuder på det man väljer att ta emot
medicinmannen är sin egen själadoktor..
Mer magi i vardagen..
fina rader detta
2009-04-30

  Junitvillingen
Rubriken gjorde mig verkligt nyfiken! Och visst kan man till stor del vara sin egen medicinman, SE TILL att fånga den stund som är just nu, just här. Att leva i nuet är betydligt skönare än att kolla för mycket i backspegeln eller planera stort för framtiden. Och det GÅR - om man VILL. Härlig text!
2009-04-30

  Cosmic Johanna
Ja det är en billig medicin att kliva in i nuet.

Bra budskap, rolig titel som lockade in mig.
2009-04-30
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~