Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans Melodi


svaga brus
är den enda melodin
jag kan höra nu

direktförbindelsen
gick bruten
för länge sedan...

så nu anropar jag
de tomma vidderna

Hör du mig
kan du höra mig,
kom

Vad tänker du på
vad gör du nu,
kom

.


Om min längtan
studsar tillbaka

hör jag ej...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-30 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP