Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i love you

Jag gick vilse i din kärlek - då älskade vi länge,

till tonerna av saknad,

dina kyssar brinner,
kroppar flyter ihop med medvetanden i natten,


förtrollade upptäcker vi kärleken på nytt,


jag älskar dig, min egen flicka...




Fri vers av peter markurth
Läst 213 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-04-30 17:18



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Din egna lilla flicka måste var mycket speciell;=)
2009-05-01

  Sturesdotter
så fin kärlekshyllning!
2009-04-30

  CRAIDLARN
Fantastiskt om du funnit formen för att låta kärlek bestå, önskar er all lycka....
2009-04-30

    ej medlem längre
Jättesnyggt!
2009-04-30
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth