Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som dina smekningar

Levande ljus
brinner
lika starkt
som dina smekningar

Du är en
valborgseld
i min säng

Jag är
villig
och tänd av dig

Låt
tungorna
släcka
våran
brand




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-30 21:41



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
ja sannerligen var detta hett..och underbart Ola!!
2009-04-30

  Night Soul Woman
*brandsläckare*

:)

Vilken dikt! Fint skrivet,
tack för läsningen*applåd*
Dikten som helhet är Hot
likt elden som sprider sig
2009-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan