Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smutsigt

Allting runt mig ter sig
smutsigt
använt och erfaret
berest och besuttet
jag ser mina ögon
blicka mot mig
i fönsterglaset
och en lust att gråta fyller mig
att visa mitt inre
det som också är smutsigt
kunde det inte passa bra in här?
Denna sårbara, intima handling
skulle visa att mitt inre är
lika smutsigt
som tågsätena
vi skulle bli ett




Fri vers av Karin E
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-01 12:24



Bookmark and Share


  DuFårBaraEttLiv
Verkligen en text som talade till mig. Bra skrivet
2009-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E