Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför ska natten vara så lång?

Av sorg kommer man inte vara lika glad

Jag försöker fånga nattens sista timmar
Jag samlar gång på gång modet
att inte tappa taget

tappeternas ränder går in i varandra
kommer emot mig
jag blundar

Varför ska natten vara så lång?




Fri vers av Nooríschka
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-02 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nooríschka
Nooríschka