Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ser man på? (Bom, bom!)

Ja men ser man på,
(ser ni?)
jag springer ut mot livet
mot världen
(bara springa, inte snubbla)
mot, mot, mot, livet

och mitt hjärta skriker
i skenade takt:
Bom, bom, bom.




Fri vers av Nooríschka
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-02 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nooríschka
Nooríschka