Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan om livet

Jag står still
orörlig
Fast i asfalten
Men
Mina tankar bär mig
det känns som om jag springer
i 1000/km
nej
snabbare än ljuset
hinner tändas i de små husen
Mina fötter springer iväg med mig
mot okända platser dit jag aldrig
nått
dit mina fötter aldrig rörts vid

Men
Jag har turen, som lär mig något
på resan om livet




Fri vers av Nooríschka
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-02 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nooríschka
Nooríschka