Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattens tystnad

Det var natten, som brände i mitt hjärta, liksom solen engång smekte,

ungdomen i min själs mörker,

då var hemliga löften dolda för mig,

införde tidsbegreppet i mitt sinne,

utan den ånger du demokrat,

anser anstår en mäniska,

färdas min skugga,
nedåt,
framåt,
uppåt,

hem till ditt vansinne,

varav denna stank av verklighet,

ser ju att du lider,

ser att du vill veta vem jag var, du vrålar genom skuggor,

nå förtälj,

jag kan inget säga,



min älskade är död....





Fri vers av peter markurth
Läst 155 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-05-02 17:41



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Låter som om din tro är död...
2009-05-02

  Suzy med punkterna
Målande text
2009-05-02

    Ken Cassel
Peter
Du är en riktig tänkare och drömmare
Gillar det hos dig
En riktig revulutionär
Ja, någonting åt det hållet
Applåder

Mvh ...
2009-05-02
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth