Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ord om en stund


Så mycket dig

Var det nu?
Så mörkt
så mycket dig
bara gult när jag blundar
och blått när jag ser dina ögon




Fri vers av Karin E
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-02 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E