Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som om ingen tid fanns

som om ingen tid fanns
så verkade vinden blåsa

som om ingen tid fanns
så verkade solen lysa

som om ingen tid fanns
så verkade spindlarna krypa runt i gräset

som om ingen tid fanns
så log du mot mig




Fri vers av Karin E
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-02 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E