Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppehåller mig vid begreppet SKULD, funderar på om det är en kvinnofälla.
Män talar inte lika ofta om skuld som kvinnor gör....

Obs.....kan vara provocerande!

 




Är det en kvinnofälla

 

kan det enbart

vara ansvarskänslan

som hoppade över skaklarna

och skapade skulden

 

varifrån kommer all denna skuld

 

som har satt sig på

kvinnors axlar

förflyttar sig inte

skapar moment 22

 

för att rädda männen?




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-02 22:35



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Från våra mammor, tror jag.
2009-05-03

  Sturesdotter
Tål att funderas på detta; men skuld bär många på, även männen, men de är bättre på att skaka den av sig tror jag
2009-05-02

  Gunnar Odhner
En hel del kvinnofälla är det säkert. Har det med självkänslan att göra? Många män kan göra fel utan att känna skuld. De säger bara: jag är som jag är.
2009-05-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP