Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Sommardoft

 

det ligger en doft

över hela nejden

ogenomträngliga snår

lyser som brudbuketter

när jag passerar

slånbusksnåren

och doften

fortplantar sig inombords

 

en dryg vecka

varje år

måste skynda mig

njutningen är

obeskrivlig




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-03 08:26



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Åh ja, denna tid är vidunderlig!
Älskar vår o höst!
2009-05-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Jag håller med
Dig i varje tum
bilden är som
en dröm, den
i hjärtat göm!
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP