Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lärkan dold i sjutton stavelser


Dold i höstens färg
ruvar våren lärkans tid

himlarymd i maj




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 288 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-05-03 10:17



Bookmark and Share


  halmstrå
Tänk att en så oansenlig fågel kan sjunga så starkt! Och så vackert!
2009-05-03

    © Birgitta Wäppling VIP
vackert beskrivet, på haikuform.
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder