Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns en trötthet

 

det finns en trötthet

som är en blandning

av håglöshet

livslustbrist

energitorka och en stark

känsla av att inget längre

är betydelsefullt

 

 

jag har inte funnit något

fungerande namn

på det tillståndet . . . .




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-03 15:12



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Jaa..känner sådär idag..den där tröttheten som inte går över av att sovas bort. Bara tid, tid o åter tid kan läka ut den.
2009-05-03

  jardan
Skulle nog inte ens orka få ned allt detta på pränt, vill inte minnas, det är bra fångat !
2009-05-03

  Gunwale VIP
Nej, det hör väl till ... Annars vore det ju inte riktigt så hemskt...
2009-05-03

  Sturesdotter
Stillastående levnadstillstånd
Slog upp det...

Och boten är att först och främst
dansa...gärna regndans
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP