Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behöver inte vara dåligt...


Sömnlös

I natt var du het. Trots att jag vädrade.
Mina fötter var i alla fall inte kalla längre.

Medvetenheten var starkare än sömnförmågan denna gången.
Kunde, eller rättare sagt ville inte lämna dig för drömmarna.

Din lilla kärnreaktor.
Din strålande kropp värmer upp både mig och mitt rum.

Vänder mitt huvud en bit åt vänster. Du doftar av trygghet.
Bryr mig inte längre om filmen.

Bara jag som är vaken i huset nu.

Denna stunden förblir min...




Fri vers av F. Christian. N
Läst 389 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-04 14:44



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Sådana stunder kan betyda otroligt mycket. Och denna din stund är bara din - finstämt poetat. * gillar *
2009-05-08

  Miss Mod
Sådana stunder ger också kraft.
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

F. Christian. N
F. Christian. N

Mina favoriter
Skål! min vän