Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

21/17-96 23:30

Hur kan det vara så, jag försöker förstå.

Jag hoppades kunna ta det som det kom och låta saker och ting bara ske så att man i en snar framtid fick se.

Men ivern och viljan att umgås med dig sprids som ringar på vattnet och blir jobbigt för mig.

För i vattnet finns det strömmar som ömmar och kanske sandar mina drömmar, men blir det som jag vill så för de mig till....
.... dig

Sov gott!




Fri vers av Burre
Läst 367 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-11 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Burre